Burchten en kastelen in het Teutoburgerwoud

.Home / Weekendje weg

Weekend weg naar hetTeutoburgerwoud

Lekker er even tussen uit maar niet al te ver weg? Boek dan een weekendje weg naar het Teutoburgerwoud. In minder dan een uur rijden bijvoorbeeld bent u al in het bergstadje Tecklenburg aangekomen waar prima hotels leuke en aantrekkelijke arrangementen aanbieden.

In de gehele regio zijn uitstekende hotels te vinden, en vaak prachtig gelegen. , Comfortable kamers met goede bedden, zwembad/saunafaciliteiten en fitnessruimte, zijn vaak inclusive. Uitstekende restaurants met vaak regionale en seizoengerichte keuken voor een heerlijk diner, hotelbar, en een uitgebreid ontbijtbuffet in de ochtend. Verschillende arrangementen worden zo aangeboden. Gaat u voor sportief en welness of toch voor Cultuur en Culinair of misschien spreken beide u wel aan. U bepaalt natuurlijk geheel zelf uw keuze.

Bekijk hier het actuele arrangement aanbod

Daarom naar het Teutoburgerwoud

Het Teutoburgerwoud leent zich bij uitstek voor een kort verblijf. Dichtbij en toch in een geheel andere omgeving. Actief ontspannen en nieuwe energie opdoen. Geniet van een gezonde vakantie in de natuur met heerlijke landschappen. Beleef de schattige steden en dorpen, het rijke culturele erfgoed, de gastvrijheid van Westfalen en de omvangrijke historie.