Wandelen en fietsen in het Teutoburgerwoud

.Home / Thermen en baden

Welness in het Teutoburgerwoud

In het Teutoburgerwoud zijn diverse kuuroorden en wellnesscentra te vinden. Geniet door te baden en te ontspannen van een gezonde vakantie. Stimuleer daarmee uw welzijn en kwaliteit van leven.Kuuroorden

Bad Driburg, Bad Oeynhausen, Bad Salzuflen, Bad Meinberg, Bad Lippspringe, Bad Wünnenberg en Bad Holzhausen zijn stuk voor stuk leuke vakantieplaatsen in het Teutoburgerwoud waar u ook terecht kunt voor bad en thermen en voor gezondheidsbehandelingen. Naast de spa's zijn er ook de prachtige kuurparken waar het goed toeven is.

Thermen en baden

Een bezoek aan een spa is ontspannend en verkwikkend. Het Teutoburgerwoud kent een ruim aanbod voor welness liefhebbers. De bekenste zetten we voor u op een rijtje.

Driburg - Driburg Therme
Gutersloh - JärveSauna en Bad
Herford - H2O
Ishara Bad en Sauna - Bielefeld
Westfalen Therme - Bad Lippspringe

 

 

Meer activiteiten

Naast Welness zijn er nog veel meer activiteiten die je kunt doen tijdens een bezoek aan het Teutoburgerwoud. Zo is het uitermate geschikt om te wandelen en zijn er verschillende klimparken in het woud waar je terecht kunt voor een actieve dag met klimmen en klauteren tussen de bomen. Ook kun je op verschillende plaatsen een boot of een kano huren om bijvoorbeeld over een rivier of meer te varen. Verder zijn er op meerdere plekken golfbanen te vinden waar je een balletje kunt slaan voor de ontspanning.